Nem vagyok hajlandó őrlángon leélni az életem… olyan életet választottam, ami méltó arra, hogy megéljem.

Üdvözöllek, Szalai Réka vagyok, coach, közgazdász, a Sorstervező című könyv írója és a Sorstervező inspirációs kártyák szerzője. Ezernél több kliensemnek segítettem tisztán látni a helyzetét és új alapokra helyezni az életét. Egyéni konzultációk és csoportos programok során több, mint 500 hölggyel dolgoztam együtt kimondottan az önmegvalósításukon. Az eredménye valódi transzformáció, ami által az az életet élhetik, amire igazából vágytak.

„Az életem a tanításom.”

Mahatma Gandhi

Amikor a munka és a magánélet között örlődtem, nagy cégeknél dolgoztam értékesítőként, középvezetőként, illetve projektvezetőként. Sikeresnek számítottam, de napi 15 órákat dolgoztam, többször hétvégéken, otthonról is. Ennek természetesen a párkapcsolati és családi életem látta kárát, nem tudtam feltöltődni, kezdett az egészségem és az önbecsülésem is rámenni, mert nem voltam ura az életemnek. Gyakran éreztem magam kimerültnek, sikertelennek és boldogtalannak, időnként még depressziósnak is, látszólag ok nélkül. Volt, hogy pánikrohamhoz hasonló tünetekkel ébredtem, mellékvese kimerültséget és szívritmuszavart produkáltam, miközben a kívülállók sikeresnek, keménynek és határozottnak gondoltak. Rossz anyának tartottam magam, bizonytalan és önbizalomhiányos voltam, bármennyit is képeztem magam. Sosem voltam elégedett önmagammal és sosem feleltem meg annak a tökéletes képnek, amit magam elé tettem, így képtelen voltam kihozni önmagamból a legjobbat. Rájöttem, hogy azt teszem, amit szerintem elvárnak tőlem, vagy amit kívülről a sikeres embereknél láttam, de nem tudtam, mit akarok valójában én és milyen az, amikor én boldog és sikeres vagyok.

Tizenöt évvel ezelőtt elindultam a valódi önismeret útján, az üzleti, racionális és spirituális tudásom elmélyítése és a folyamatos fejlődés az életem részévé vált. Helyére tettem az önértékelésemet, dolgoztam a tudatalatti programjaimon, elindítottam egy mély belső transzformációt. A maximalizmusom nem hagyott el, számtalan területen fejlesztettem magam szakértővé, hogy a teljes képet lássam és valódi megoldást tudjak elérni. Alapjaiban akartam megváltoztatni az életemet. Nem más életét akartam élni és nem azt, ami másoknak tetszik, hanem azt, ami nekem megfelelő. Nem tökéletes, hanem teljes. A tudásom és tapasztalataim alapján egy olyan holisztikus látásmódot és rendszert dolgoztam ki, ami a belső transzformációt tudományos és spirituális alapokra helyezi.

Mára az életem gyökeresen megváltozott, a hivatásom a szenvedélyem – úgy, hogy nem menekülök és nem temetkezem a munkámba. Sikeres és boldog Nő és anya is vagyok – ez pedig a fiamon is meglátszik.  A küldetésem az lett, hogy segítsem a hozzám forduló hölgyeket abban, hogy megvalósítsák önmagukat, egyensúlyban tartsák az üzleti és magánéletüket és szeretetteljes emberi kapcsolatokat ápoljanak. Mindezt anélkül, hogy naponta több órát kellene meditálniuk vagy felesleges köröket futniuk, hogy megoldásokat kapjanak tippek helyett. Az eredménye: rend és tisztánlátás a káoszban és egy önazonos élet.