Nőként És Anyaként Is Sikeresen

Mastermind Program

Hogyan legyél Nőként és anyaként is sikeres és élj teljes életet akkor is, ha most kettőig nem látsz a fáradtságtól?

 • Túl nagy a teher rajtad? Bírod, nem panaszkodsz, de már besokalltál?

 • Akarsz többet elérni a munkádban, a vállalkozásodban?

 • Szeretnél több én-időt és minőségi időt a családoddal?

 • Nem azt az életet éled, amit kívánsz magadnak?

 • Látod, mi hiányzik, hol akadtál el, de még nincs kezedben a megoldás?

Nőként És Anyaként Is Sikeresen

Ha így vagy ezzel, akkor ott a helyed a

Nőként És Anyaként Is Sikeresen Mastermind Programon!

JELENTKEZEM!

A Nőként És Anyaként Is Sikeresen

egy olyan Mastermind program,

amit még a Te rohanó életedbe is beilleszthető:

online csoportos programok

online egyéni konzultációk

online felületen rengeteg támogató anyag

Miért pont most? Miért épp ez a program?

Attól függ, mennyire szeretnél változást. A kérdés, hogy jó-e úgy, ahogy most van vagy már pont elég volt. Az, hogy vajon eljött-e a Te időd, hogy mennyire gondolod komolyan és akarsz-e valóban új alapokat.

Ha ránézel az életedre, pontosan láthatod, merre tartasz. Ha rendben vagy ezzel, őszintén gratulálok. Ha nem, ha még nem kerek minden, van megoldás…

Ezer dolgot kipróbáltál már és valami mégis hiányzik?

Elfáradtál a sok önfejlesztésben és elmaradt a várt eredmény?

Rengeteg pénz áldoztál már arra, hogy sikeres és boldog is legyél?

Pontosan tudod, mi a problémád, de nem tudod, hogyan fogj hozzá és vidd végig?

Jól jönne valaki, aki végig melletted van az úton és látja, azt, amit Te még nem?

Jelentkezz a Nőként És Anyaként Is Sikeresen

Mastermind Programomba,

hogy végre azt az életet élhesd, amire születtél, amire vágysz és amit megérdemelsz!

A Program vállalkozók és vezetők rohanó életébe is könnyedén beilleszthető

JELENTKEZEM!

Mit adok Neked ezzel a Mastermind Programmal?

 • 10 heti támogatást, hogy legyen elég erőd és eszközöd a vágyott életed kialakítására
 • folyamatos bíztatást, tanítást, új nézőpontokat, hogy bizonyosan tudd, megérdemled mindazt, amire vágysz
 • a számodra nehéz helyzetek megoldásához segítséget és coachingot, hogy kihozd magadból a legjobbat
 • csoportos coachingot, hogy a csoportdimanika erejét felhasználva hatékonyabbak legyünk
 • egyéni coachingot, hogy a Te konkrét dolgaiddal foglalkozzunk
 • online támogató felületet videókkal, hanganyagokkal, gyakorlatokkal, tananyagokkal
 • örökös tagságot egy exkluzív zárt Facebook-csoportba

Fontos tudnod, hogy a Nőként És Anyaként Is Sikeresen Mastermind Program nem egy szokványos tanfolyam, kurzus vagy önfejlesztő kör!

Mivel jár? Mindenben támogatlak s melletted leszek, de ezzel együtt

 • aktív részvételre számítok a feladatok megoldásánál és a kihívásaiddal való szembenézésnél,
 • nem csak megnézed és meghallgatod az anyagokat, egyedül, velem és esetenként a csoporttal együtt feldolgozzuk azokat,
 • a csoporttársak problémáinak bizalmas kezelését kérem, ez egy intim, támogató társaság, akik egymást erősítik és egymás bizalmát élvezik
 • ez a 10 hét változást hoz, kiemel a komfort zónádból és átalakít… egy jobb, erősebb, sikeresebb és boldogabb önmagaddá… magával hoz mindent, ami ezzel jár

Vállalod? Készen állsz adni magadat egy jobb életért önmagad és a szeretteid számára?

Ha igen, akkor mindent beleadunk.

JELENTKEZEM!

Milyen változást hozhat az életedben ez a 10 hét?

 • a testi-lelki kimerültség helyett transzformálni tudod az energiáidat, ezzel életerőt és életkedvet teremthetsz magadnak
 • az alacsony önértékelés és folyamatos önkritika helyett megtanulod aktiválni a szenvedély erejét az életedben és belülről ragyogni
 • az üzleti és magánélet közötti zsonglőrködés helyett harmóniát valósíthatsz meg és rendet teremthetsz a káoszban

4 programot kapsz 1 áráért!

 1. 10 hét alatt 10 modul során megyünk végig a fő témákon, stresszforrásokon, az adott modulhoz feladatokat, videókat, hanganyagokat, eszközöket adok, hogy meglásd és értsd a mintákat, ahogy működünk egy-egy problémával szembesülve, és módszereket, ahogy megoldhatjuk őket
 2. 10 hét alatt 10 egyéni konzultáción vesszük sorra a Te elakadásaidat és kihívásaidat, nem teljesen a 10 modul sorrendjében, hanem ahogyan nálad kapcsolódnak, hiszen minden modul kapcsolódik az összes többihez. Egyéni feladatokat és eszközöket kapsz, hogy a saját konkrét helyzeteidet megoldhasd. Oda nyúlunk, ahol a legjobban fáj, miközben a csoporttal együtt is haladunk, így a teljes képet és az összefüggéseket is átlátod.
 3. Egy exkluzív online felületen a csoportos coachingok felvételén felül kapsz rengeteg extra videót, hanganyagot, tananyagot, amik inspirálnak és segítenek a program során és a jövőben is.
 4. Exkluzív zárt Nőként És Anyaként Is Sikeresen Facebook-csoportba kapsz örökös tagságot, ahol ugyanolyan értékes, intelligens és mindenekelőtt aktív hölgyek támogató közösségét élvezheted, amilyen Te is vagy. A csoporttagok támogathatják egymást, megoszthatnak élményeket, gondolatokat, kérdéseket tehetnek fel a program időtartamán túlmenően is. Ennek a csoportnak örökös tagja leszel

Miért bízz meg bennem?

 • A programra 30 napos 100 %-os megelégedettségi garanciát vállalok! (Kell ehhez infó? Asszem a landing oldalon volt.) A jelentkezésedet követően minden részletet tartalmazó szerződést küldök Neked.
 • A program már bizonyított! Hallgasd meg, vagy olvasd el a résztvevők véleményét!
Angéla
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a programot, mert itt személyre szabottan kész megoldásokat kapok a saját kihívásaimra. Ajánlom mindenkinek, aki érezte már úgy vagy éppen úgy érzi, hogy nem tart ott az életében, ahol lenni szeretne és úgy érzi megrekedt egy ponton. Legyen ez az élet bármelyik területén, itt jönni fog a megoldás és elindul egy olyan változás, amire a program előtt gondolni sem mertem. Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a programnak!
Henriett
Hálás vagyok, hogy megismertem Rékát. Hiteles, tiszta szívű embert ismertem meg személyében. Még csak a program elején vagyok, de már most érzem a belső változásokat, ami fokozatosan bontakozik ki a mindennapjaimban. Hiszem, és teljes szível bízom Réka programjában, tiszta szívből ajánlom minden olyan embernek, aki a fejlődésre – önismeretre hivatott.
Krisztina
Úgy érzem, hogy valami újba, nagyszabásúba és különlegesbe szippantott be a Nőként és Anyaként is Sikeresen program. El kell mondanom, hogy eddig nem vettem részt hasonló témájú programon. Az egész körülölel, átjár és olyan megértést ad alapul a bennem, körülöttem és általam alakított világhoz, ami már önmagában is megérte, hogy beletekintsek. Azonnal gazdagabbnak és egészségesebbnek éreztem magam, elfogadható és megélhető küzdelmekkel. Az elméleti alapok alaposan fel vannak építve, kiváló alapot adnak nekem az adott feladataimhoz.
Rékát már korábban volt szerencsém megismerni, és hihetetlenül mély, sokrétű tapasztalatai, világos gyakorlati útmutatói olyanok, amiket tényleg csak hagyni kell, hogy vezessenek. Rendszeres személyes és csoportos konzultációkkal, feladatokkal válik az enyémmé ez a program.
A lehetőség, amit kihozhatunk belőle, örök életre szólhat. Különösen ajánlom azoknak a nőknek, akik hozzám hasonlóan családfőként menedzselik családjuk életét, és mind gyermekeik, mind a saját jövőjükért is felelősnek érzik magukat. Ha elakadásokat, kérdéseket tudatosan, sikerrel kezelnél ezeken a területeken, akkor Szalai Réka programján itt a helyed neked is.
Gyöngyvér
Rékával való közös munka folyamán már a második alkalom rávilágított arra, hogy az elakadásom másban rejlik, mint amit én gondoltam. Réka rendszerlátása új távlatokat, utakat nyitott meg előttem a siker eléréséhez. A programot ajánlom mindenkinek akit blokkol egy akadály, aki szeretne más nézőpontból ránézni az elakadásaira, vagy egy kiteljesedettebb életet szeretne élni nőként, harmóniában a benne lévő életszerepekkel.
Erika
Hálás vagyok ,hogy részese lehetek a (NAIS) Nőként És Anyaként Is Sikeresen programnak! Csodalatos érzés az első naptól kezdve soha nem tapasztalat érzés energia vesz körül. A tanításaid nagyszerű változásokat hoznak a hétköznapjaimba. Tisztábban látom, érzem sajat működésemen ezáltal könnyedén tudok változtatni. Ragyogva áramolva tudom teremteni napjaimat. Több programban részt vettem már, egyik sem fogható a NAIS programhoz, árad a szeretet Réka belőled a törődés és az átfogó tudásod semmihez nem fogható!Minden résztvevő csodálatos! Szeretettel Gratulálok és kívánom sok embernek tudd átadni ezt a programot ,bízva abban sokunknak szebbé,ragyogóbbá, sikéressé valik az élete!
Végtelen hála Drága Réka!

Ha szeretnéd végre átlátni az életedet és rendszerben kezelni a különböző életterületeket,

 

Ha eleged volt a próbálkozásokból és az ötletekből,

 

Ha most már megoldásokat és eszközöket akarsz a kezedbe,

 

Tarts velem egy Exkluzív Társaságban és tegyük rendbe az alapokat!

 

Ha maradt még Benned bizonytalanság vagy szívesen beszélgetnél velem, hogy lássuk, mennyire és hogyan tudnák együttműködni,

 

kérj időpontot!

Nincs levélszemét küldés!